Pinkove zvezde: Maja prozivala Zoricu Brunclik, ona zviždala sve vreme!

Izvor: Svet plus, 11.Mar.2017, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezde: Maja prozivala Zoricu Brunclik, ona zviždala sve vreme!

Nijedna emisija Pinkovih zvezda ne može da prođe bez neke tenzije koju stvori Maja Nikolić na račun Zorice Brunclik.

Tako je u večerašnjoj emisiji, po završetku predstavljanja druge grupe, koju su činili muškarci, Zorica Brunclik rekla je da je razočarana zato što u prošloj emisiji Pinkovih zvezda bilo u grupi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << po četvoro takmičara od kojih su sva četvorica zaslužila da prođu dalje, dok ovom grupom nije bila ni malo oduševljena. Naravno, Maja Nikolić to nije mogla da prećuti:"Zorica bira ko će biti član žirija. Zorica bira ko treba od njih četvorice da izađe. Ja sve mislim ovaj šou napravljen u čast Zorice Brunclik" rekla je ona, dok je Zorica sve vreme zviždala.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Veoma neprijatno iznenađnje za Zoricu Blunclik (VIDEO)

Izvor: Tracara.com, 12.Mar.2017, 14:27

Zorica nije znala da Kemiš nije autor jedne numere (foto: Screenshot) Sinoćna emisija Pinkovih zvezda protekla je u novim prozivkama Zorice Brunclik i Maje Nikolić, ali i jednom propustu folk pevačice. Zorica je najpre izrazila žaljenje što je jedna muška grupa nila sastavljena od, po njenom mišljenju,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.