Pinkove zvezde: Kalinić zaratio sa Draganom, Dara i Aleksandra se konačno ujedinile, Zorica cepala košulju takmičaru, a oni su prošli u novi krug! (video)

Izvor: Scandal.rs, 27.Nov.2016, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezde: Kalinić zaratio sa Draganom, Dara i Aleksandra se konačno ujedinile, Zorica cepala košulju takmičaru, a oni su prošli u novi krug! (video)

Nova epizoda treće sezone “Pinkovih zvezda” večeras je donela mnogo napetih situacija, sukoba u žiriju, ali i kvalitetnih i talentovanih pevača koji su osvojili srca publike.

Na početku emisije Zorica Brunclik primetila je da je Dara Bubamara srećna i zaljubljena. Aleksandra Radović se pohvalila da privodi kraju novi album, a i Dragana Mirković se pohvalila svojim fanovima da je njen novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << album gotov.

I voditelj Milan Kalinić je večeras bio posebno raspoložen, pa je zamenio jednu članicu žirija u crvenoj stolici, a ona njega na podijumu. Tokom novog obračuna na crvenim stolicama, koji se odigrao između Dragane Mirković i Zorice Brunclik, pevačica mekog srca prvi put je pokazala milionskom auditorijumu i svoje drugo lice, pa smo imali priliku da vidimo kako to izgleda kada se Dragana naljuti.

Na sve to i Zorica je u jedom trenutku ustala iz svoje crvene stolice i pridružila se takmičaru na veliko sceni. Pevačica je izazvala ovacije kad je takmičaru raskopčala košulju.

A ovi takmičari su se večeras predstavili:

Sanja Milanović – Moja zakletvo – 1

Posle prve numere, Sanja je dobila jedan glas stručnog žirija, od Dragane Mirković koja je komentarisala kako je takmičarka preslatka.

Međutim, ostalim članovima žirija se Sanjin nastup nije dopao, pa se za nju takmičenje završilo.

Ova pesma je mnogo lepa, ali i mnogo teška za nekog ko nema trilere. Intonativno si tačna, i mislim da bi nekom drugom pesmom dotakla sve nas. Ja sam ustala jer sam čula ono dobro kod nje”, rekla je Dragana, a Milan se pobunio:

“Tako može svako da dobije glas. Ovo više nema smisla, iz ugla publike recimo” prokomentarisao je Kalinić što je izazvalo raspravu u studiju, međutim publika je ipak podržala Draganu.

Ovo je moja teritorija i moju reon. Ti si večeras odlučio da ti ja budem na tapetu. Prošli put je bila Zorica, a sada ja, počeo si svima da se zameraš”, odbrusila je Mirkovićeva Kaliniću.

Siniša Mitrović – Njoj bih više verovao; Tebe da zaboravim – 3

Siniša je za drugu numeru odabrao Šaulićevu pesmu “Tebe da zaboravim”. Zorica se tokom ove izvođenja ove numere predomilsila, pa je spustila svoju stolicu, a takmičar je ukupno dobio tri glasa od žirija i ide u baraž.

Momak peva dobro, međutim meni nešto drugo smeta. Matrica je spora, nisi mogao da otpevaš dobro“, rekao je Šaban i posavetovao takmičara kako da poboljša pevanje.

Meni se ne sviđa kako si otpevao drugu pesmu, ali biće od tebe pevača”, prokomentarisala je Zorica Sinišino pevanje.

“Siniša, ti po meni veoma dobro pevaš i da se ja pitam ti bi već prošao”, prokomentarisala je Dragana, a Dara se složila sa njom.

Kalinić je primetio Darin provokativan stajling, a prvenstveno njen raskošni dekolte i bujno poprsje.

Nacionalno blago. Znaš kako, seks prodaje“, našalila se Dara, a publika se oduševila kad je pevačica ustala da pokaže kako je odevena, pa ju je pozdravila ovacijama.

Dijana Rajić – Malo po malo; Zmaj – 4

Izostao je glas Aleksandre Radović, koja je ocenila da je ovaj nastup bio ispod proseka.

Ponašanje ti je za desetku, vidim da si iz dobre familije. Možda će ti to biti i nedostatak u karijeri. Vidi se da znaš da pevaš“,  prokomentarisao je Šaban Šaulić.

“Lepo se ponašaš, lepo izgledaš, ne skačeš kao neke. Ja imam i glas i stas i pesmu“, rekla je Dara, a Šaban joj je odgovorio.

Bubicu ponesu emocije, ali ona i peva dobro i izgleda dobro i sve“, rekao je Šaulić.

Benjamin Hromo – Lagala je grade; Sve mi tvoje nedostaje – 3

Zorica i Šaban sada nisu glasali.

Benjamin je nakon prve otpevane numere izazvao pravu zabunu među članovima žirija, budući da su se oni premišljali i dizali i spuštali svoje stolice, međutim on je kraju dobio tri glasa – od Aleksandre, Dare i Dragane.

Milanu Kaliniću nije promaklo to da su svoje stolice podigle ovog puta i Dara i Aleksandra, budući da se to retko dešava.

Tarik Talović – Oči zelene; Ciganin sam al najlepši – 4

Izostao je glas Aleksandre Radović, koja je primetila da ovaj takmičar peva neiskusno i savetovala mu je da krene sa nekim bendom da vežba. Dragana Mirković je ponudila Tariku mesto na svojoj televiziji DM SAT, ako ne prođe u takmičenju.

Marijana Kankaraš – Imam pesmu da vam pevam; Ivanova korita – 3

Zorica i Aleksandra su ostale dole.

“Ovo je poražavajuće”, ovako je Aleksandra prokomentarisala to što je ova takmičarka završila Muzičku akademiju u Podgorici i to što predaje flautu.

Ja sam pročitala šta se ti rekla o sebi, šta si završila i baš zato se nisam podigla jer mislim da znaš pošto si završila muzičku školu šta ti tačno fali. Ja nemam muzičku školu, ali sam privatno išla na časove da naučim oblikovanje samoglasnika. Ovo za pet nije, ali za baraž pun pogodak“, rekla je Zorica.

Danilo Đinović  – Noćas mi se s tobom spava; Kafana je moja sudbina – 3

Aleksandri je ovaj nastup bio prosečan, a više joj se dopao izbor druge pesme.

Zorica se odmah na kraju pesme sputila, što je sve iznenadilo, ali je zapravo samo htela da pocepa košulju novopečenom ocu.

Činjenica je da su rode došle na Pinkovu scenu i dabodga u sledećoj sezoni ili na kraju ove sezone uz jelku delimo i paketiće kandidatima za decu koja su se rodila tokom serijala“, prokomentarisala je vidno raspoložena Zorica.

Ti si dosta tačan što se intonacije tiče i to je dobra stvar. I hvala ti što si pevao moju pesmu, ali ti si brže išao, uvek si bio ispred ritma i onda ti trileri nisu izlazili kako treba”,  rekao je Šaban i čestitao mu rođenje sina.

Slavko Đokić – Laže mjesec – 1

Samo jedan glas za Slavka i za njega se ovde takmičenje završava. On nije dobio priliku da otpeva drugu pesmu jer je nakon prve imao samo taj jedan glas od Dragane Mirković.

Nikola Đurić – Još te nešto čini izuzetnom – 1

Ponovo samo jedan glas i ponovo samo Dragane Mirković. I Nikola nakon prve pesme napušta takmičenje.

Dragana je tada prokomentarisala kako je Milanov posao mnogo lakši od njenog, a onda su oni na kratko zamenili uloge.

Kada je Kalinić seo u crvenu stolicu, a Dragana izašla na binu nastao je pravi šou, a publika se sjajno zabavila u imitacijama.

Admir Alibašić – I zanesen tom lepotom; Plavo oko – 3

Izostali su glasovi Zorice i Aleksandre. Zorica je prokomentarisala da je takmičar zaslužio mesto u baražu zbog druge pesme.

“Meni smeta taj ružni vibrato koji je nepodnošljiv za slušanje. Ti imaš lepu i toplu boju glasa, ali treba da vežbaš”, rekla je Aleksandra i posavetovala takmičara kako da popravi svoje pevanje.

“Složiću se sa Aleksandrom da taj vibrato nije dobar. Ovako si simpatičan, lepo izgledaš i lepo se ponašaš. Malo poradiš na tim trilerima i biće super”, prokomentarisala je Dara.

Goran Filipović – Rađaj sinove – 1

I još jedan takmičar je eliminisan nakon prve pesme. Goran je dobio samo jedan glas.

Sonja Marković – Čuvaj srce moje; U nedelju – 5

Prva petica ove večeri. Sonja ima samo 17 godina. Dara je rekla da je takmičarka fenomenalno pevala, a komplimenti na račun takmičarke stigli su i od ostalih članova žirija.

Takvu si energiju ovde prosula, to je bio jedan tektonski poremećaj”, rekla je oduševljena Zorica.

Videlo se da si na početku imala tremu. Imaš taj sladunjav vokal, nežan u odnosu na moj. Stvarno si lepo otpevala strofe, mogao je da bude viši tonalitet, ali lepo si ti to izgurala do kraja“, prokomentarisala je Aleksandra.

Magdalena Stojanović – Ciganka sam mala; Pametna i luda – 5

Magdalena ima samo 15 godina. Koliko je emotivno otpevala drugu pesmu ova takmičarka svedoče suze Dragane Mirković.

Bogdan Martinović – Dva smo sveta različita; Zar je kraj – 5

Ovo nam je došla kao neka radost na kraju”, rekla je Aleksandra.

Baraža neće biti jer dalje prolaze tri petice i svih sedmoro koje je trebalo da čujemo u baražu jer ukupno treba da prođe deset takmičara iz emisije.
Pogledaj vesti o: Aleksandra Radović

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.