Haos u PINKOVIM ZVEZDAMA: Ceca rasplakala Miroslava! Bora želi da ide kući VIDEO

Izvor: Svet plus, 28.Apr.2015, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u PINKOVIM ZVEZDAMA: Ceca rasplakala Miroslava! Bora želi da ide kući VIDEO

Ove srede na programu je još jedno izdanje emisije Pinkove zvezde, a takmičari će ovog puta uspeti da izazovu totalno ludilo među članovima žirija. Ceca će uspeti da rasplače Miroslava, dok će Bora zbog teških odluka želeti da ide kući.

Trideset i osma po redu emisija takmičenja Pinkove zvezde, napraviće čitavu pometnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kako među fenomenalnim kandidatima, tako i među članovima žirija, čije rasprave dostižu vrhunac. Napeta atmosfera vladaće na sceni, a svojim komentarima Ceca će čak uspeti da izazove emocije i kod Miroslava Ilića, s kojim je konstantno u svađi. Briljantni kandidati i ovog puta ostaviće sve bez daha, a Bora Đorđević zbog veoma teških odluka, poželeo je da napusti šou i ode kući.

Ko će fascinirati, a ko razočarati šestočlani žiri, saznaćemo u sredu od 21h na televiziji Pink, kada je na programu novo izdanje najomiljenijeg i najpopularnijeg takmičenja na našim prostorima.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Ludilo u PINKOVIM ZVEZDAMA: Ceca rasplakala Miroslava! Bora želi da ide kući VIDEO

Izvor: Svet plus, 28.Apr.2015

Ove srede na programu je još jedno izdanje izdanja emisije Pinkove zvezde, a takmičari će ovog puta uspeti da izazovu totalno ludilo među članovima žirija. Ceca će uspeti da rasplače Miroslava, dok će Bora zbog teških odluka želeti da ide kući...Trideset i sma po redu emisija takmičenja...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.