Fenomenalni Nemanja Maksimović briljirao u PINKOVIM ZVEZDAMA! VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Jun.2015, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fenomenalni Nemanja Maksimović briljirao u PINKOVIM ZVEZDAMA! VIDEO

Nemanja Maksimović je nastupao u prvoj grupi Pinkovih zvezda, treći po redu i pevao je pesmu od Željka Joksimovića - ''Devojka''. U tom krugu pevanja je otisao u baraž zajedno sa Enisom Todic.U baražu njih dvojica pevali su pesmu “Nije zivot jedna zena”.

Pozitivne kometare i pohvale žirija je pokupio još u prvoj pesmi, ali je ipak morao da se nađe u baražu iz kog je izašao sa tri 10 i dve devetke u odnosu na drugog takmičara. ''Nemanja, pevaš savršeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pevaš sa dušom i emocijom i pravi si šmeker na sceni'', pohvalila je Ceca fenomenalnog Nemanju. Ostali članovi žirija imali su samo reči hvale dok ga je Haris kritikovao što je “pustio stomak” i zapretio da će zbog toga, ako se ne dovede u red sledeći put dati manju ocenu, i ako se Nemanja “izvlačio” da je bela majca kriva za sve.

Koliko je zadovoljan svojim plasmanom u Pinkovim zvezdama Nemanja objašnjava: ''Zadovoljan sam dosadašnjim učešćem u ovom takmičenju koje mi je ujedno i najveće dostignuće u mojoj dosadašnjoj karijeri. Takođe sam zadovoljan i komentarima žirija i ako imaju kritike koje se trudim da uvažim i pre svega ispoštujem velikane nase estrade, ali moram priznati da Cecin osmeh i svaki komentar mi najviše prija što ne znači da su drugi članovi žirija sa moje strane manje bitni, nisu svi su oni meni podjednako važni. Kako takmičenje odmiče trudiću se da budem svaki put sve bolji i bolji, siguran sam da neću razočarati ljude koji me vole i koji žele da uspem u ovom poslu, jer to je ono što najviše volim da radim. Hvala vama iz Svet Plusa, jer vi me pratite od samog početka i daje te mi podršku, neću vas zaboraviti. Voli vas Nemanja Maksimović i navijajte za mene i dalje!'' objasnio je i zahvalio Nemanja Maksimović ekipi Svet Plusa.
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.