Aleksandar i Darko u trećem krugu Pinkovih zvezda! Sava i Nemanja u baražu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 15.Nov.2015, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar i Darko u trećem krugu Pinkovih zvezda! Sava i Nemanja u baražu! VIDEO

Prvi deo večeranje emisije Pinkove zvezde završili su četvoro sjajnih momaka svojim izvandrednim interpretacijama. Direktno u dalje takmičenje prošli su Aleksandar i Darko, dok ćemo Savu i Nemanju gledati još jednom u baražu.

Aleksandar Karađorđević u Pinkovim zvezdama pevao je pesmu ''Sve još miriše na nju''. Bora se izvinio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Aleksandru jer je tokom njegovog prethodnog nastupa zaspao u stolici, te mu je u znak izvinjenja, na pijaci u Kopru, kupio sliku Petra Karađorđevića. Zoricu je zanimalo kako je Bora mogao da zaspi tokom nastupa jednog ovakvog takmičara. ''Bio sam premoren, i bila je druga emisija po redu. Bilo je strašno vruće u studiju, bio sam i nervozan. Te večeri sam putovao i žurio sam na avion. Bila je balada'', rekao je Bora. ''Ja ću samo da te hvalim sada, jer može biti i uzbuđenje, pa je adrenalin skočio malo više, ali je to bilo savršeno'', rekla je Zorica. ''Jako toplo, meko, potpuno drugačije od onoga kako Aki peva tu pesmu. Samo napred, odlično'', hrabrio ga je Bora. ''Uspeo si da ostaviš utisak, svakako ti čestitam'', dodala je Ceca.

Darko je nastupio poslednji u ovog grupi i pevao je pesmu ''Zapisano je u vremenu''. Kao i prethodne sezone, on je i sada ostavio snažan utisak na sve u studiju. ''Vole Dareta, šta ćeš. Pa meni je on isto kao i prošli put bio vrlo, vrlo dobar. Naročito u drugom delu pesme. U početku je bilo par nepreciznosti, i bilo je par momenata kada se baš trudio da peva kao Baja. Ali Dare ima svoj stil i treba da neguje svoj stil'', rekla je Marina. ''Jeste da ima par Bajinih trilera. On je to dobro uradio, naročito je refrene dobro uradio. On može pokazati svima drugima kako se vlada intonacijom. Ne treba peglanje tu, nikakvo. Njegovi trileri su bili primereni, bili su na svom mestu, zato smatram da je dečko pogodio interpretaciju i od mene puno čestitki'', rekao je Haris.

Zajednička pesma je ''Ciganka mala''. Direktno u treći krug su prošli: Aleksandar i Darko, dok su u finalni obračun otišli Sava i Nemanja.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Pinkove zvezde: Žiriju nije bilo lako, ovi kandidati idu dalje! (video)

Izvor: 011vodič.com, 15.Nov.2015

 . . Finalni obračun:  Novica Starčević i Stefan – Sve je na prodaju – Dalje ide Novica. Zatim, Jovana Vukčević i Katarina – Sanjam te još – Dalje ide Jovana. I na kraju, Sava i Nemanja – Ona plače on je nežno ljubi – Dalje ide Sava. Zajednička pesma je „Ciganka mala“. Direktno...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.