UBICA NAVIJAČA RADA: Javio se policiji i poručio da će se predati kad se oporavi

Izvor: Kurir, 29.Okt.2013, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBICA NAVIJAČA RADA: Javio se policiji i poručio da će se predati kad se oporavi

On je stupio u kontakt s policijom preko advokata. Poručio je da će se predati i dati izjavu kad se oporavi od povreda koje je zadobio tokom kobne noći, kaže naš izvor iz istrage

BEOGRAD - Loše se oseća!

Za ubistvo Vladimira Lukića (35), člana navijačke grupe Rada Junajted fors, koji je ubijen hicima iz pištolja u noći između nedelje i ponedeljka u kafiću „Penzija“, osumnjičen >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je mladić koji je u istom sukobu ranjen.

- On je stupio u kontakt s policijom preko advokata. Poručio je da će se predati i dati izjavu kad se oporavi od povreda koje je zadobio tokom kobne noći - kaže naš izvor iz istrage.

Podsetimo, u pucnjavi u kafiću povređena je još najmanje jedna osoba.

- Ranjeni mladić iskoristio je opšti metež i pobegao. Međutim juče je njegov advokat kontaktirao MUP - kaže naš izvor.

(E. K.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.