Niškim penzionerima besplatna banjska rehabilitacija

Izvor: JužneVesti.com, 11.Jan.2024, 11:04

Niškim penzionerima besplatna banjska rehabilitacija

Penzioneri iz Niša kojima penzija ne prelazi 39.850 dinara mogu da se prijave za besplatnu banjsku rehabilitaciju u prostorijama Udruženja penzionera Niš.

Da bi konkurisali za rehabilitacije penzioneri bi trebalo da odnesu penzioni ček, a iz Udruženja kažu da je prijem dokumentacije počeo, te da je mogu doneti radnim danima od 8 do 13 sati.

Prostorije Udruženja nalaze se u Ulici Novopazarska 10, koja se nalazi u neposrednoj blizini Apelacionog suda.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Prijave za korišćenje prava na banjsku rehabilitaciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jan.2024

U toku je prijava za korišćenje banjske rehabilitacije o trošku Fonda PIO za sve penzionere čija penzija ne prelazi 39 hiljada i 850 dinara, koji do sada nisu koristili tu mogućnost. Fond PIO je za tu namenu opredelio 1,24 milijarde dinara, što je za 50 odsto više u odnosu na prethodnu godinu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.