Ko koči PayPal?

Blog: Peđina beležnica, 28.Okt.2012, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko koči PayPal?

Izvor: http://pedja.supurovic.net/ko-koci-paypal

Na IT sceni u Srbiji, danas je vrela tema platni promet sa inostranstvom. Pokrenuta je inicijativa da se stvari znatno liberalizuju kako bi se omogućilo lakše poslovanje kroz slobodniji tok novca.
Početni entuzijazam je vrlo brzo splasnuo kada je stvar prešla u sferu politike. Kao i mnoge druge, i ova inicijativa za reformu je naišla na debeo zid.
Iako sam i sam očekivao da će ta stvar biti rešena, nisam se preterano iznenadio sledom stvari. Jedna stvar koju sam naučio prateći buran politički život u Srbiji to je da ništa nije onako kako izgleda i da naročito ništa nije jednostavno  […]
Related posts: Državni aparat Srbije ne poznaje pojam štednje

Nastavak na Peđina beležnica...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Peđina beležnica. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Peđina beležnica. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.