Facebook i PayPal

Izvor: ITsvet.com, 23.Feb.2010, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook i PayPal

Facebook je napravio još jedan potez ka svetu e-trgovine. Ova kompanija je u četvrtak najavila postizanje “strateškog partnerstva“ sa eBay-ovim PayPal platnim sistemom čija tehnologija omogućava kupovanje različitih proizvoda i usluga. Osnovna zamisao je da se ljudima koji koriste Facebook, kao i raznim oglašivačima i drugim korisnicima obezbedi brz i pouzdan način plaćanja putem ovog servisa, navodi Dan Levy, direktor odeljenja za plaćanje pri Facebook-u. On tvrdi da je porast Facebook poslovanja doveo do toga da se ponude lokalne metode plaćanja svima onima koji žele da kupe Facebook Ads.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Stratesko partnerstvo Facebook-a i PayPal-a

Izvor: Economy.rs, 23.Feb.2010

Kompanija Facebook nacinila je jos jedan strateski korak i potpisala globalni ugovor sa PayPal-om, najvecim svetskim alternativnim operaterom placanja u vlasnistvu eBay-a u cilju naplate oglasavanja putem ovog servisa kao i virtuelnim poklona u okviru Facebook Credits usluge.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.