Saterana u ćošak: Produkcija razotkrila Ljubu, ona uplakana izletela iz vile!

Izvor: Svet, 27.Feb.2017, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saterana u ćošak: Produkcija razotkrila Ljubu, ona uplakana izletela iz vile!

Provokacije učesnika od strane produkcije rijalitija “Parovi”, koja iz dana u dan pokazuje sve veću kreativnost, se nastavlja.
Mini serija “Subotići”, koja je praktično započela ulaskom Ljube Pantović, dobija nove elemente humora, ali drame.
Očajna i nemoćna, jer ne može da se izbori sa činjenicama koje govore protiv nje i u prilog tome da je bila u ljubavnoj vezi sa Aleksandrom Čabarkapom, sa kojim njena ćerka ima dete, kikbokserka poseže >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << za različitim metodama svoje borbe, pa i ne preza od nedozvoljenih stvari.

U jednom trrenutku, tokom emisije “Izbacivanje”, LjubaPantović je ustala i počela svoju uobičajenu priču, da produkcija nije ispoštovala nešto.
Bojana Ristivojević, voditeljka “Parova” tada je rekla:
“Misliš li na deo kad ti tražiš nedozvoljeni telefon? Ili kad u tajnoj sobi moliš produkciju da ne objavljuje nešto što će tebi uništiti život?”
Ljuba je pokušala da izbegne odgvoor na ova pitanja, ali je na kraju priznala da je u stanju da pred drugima priča jedno, a sa produkcijom vodi druge razgovore.
Kad joj je pušten profil, a u pozadini se čula muzika “E, moj Saša”, briznula je u plač, a zatim otišla u dvorište gde je plakala satima.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Subotica

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.