Ružica PRVI PUT o seksu s Gastozom, kome će pokloniti 30.000 evra i da li će ponovo ući u “Parove”! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Jul.2016, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružica PRVI PUT o seksu s Gastozom, kome će pokloniti 30.000 evra i da li će ponovo ući u “Parove”! (FOTO) (VIDEO)

Pobednica četvrte sezone rijalitija "Parovi" je Ružica Veljković, koja je kući otišla bogatija za 30.000 evra.

Ružica je presrećna što je osvojila prvo mesto, a u intervjuu za Telegraf otkriva da je mislila da Maca Diskrecija ima veće šanse za pobedu od nje.

- Nisam očekivala, ali sam verovala da ću pobediti, nekako mi se to verovanje ostvarilo. Stvarno sam želela da pobedim, iskreno, ali stvarno nisam očekivala. Očekivala sam da Maca bude prva, znam da nije zaslužila, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ali sam neko očekivala zbog njenih tih mačića, zato sam pomislia da će ona pobediti.

Foto: Telegraf

Na šta ćeš potrošiti 30.000 evara?

- Ja ih neću trošiti. Trošiće ih moja porodica, jer svih 30.000 evra poklanjam mojim roditeljima. Meni pare ne trebaju. Mene pare ne čine srećnom. Mene čini srećnom da usrećim svoju porodicu, a znam da tako hoću. Znam da će im značiti taj novac, tako da ću im dati sve.

Foto: Telegraf

Ružica je za Telegraf priznala da joj se i dalje sviđa Gastoz, prvi put govorila o seksu u vili, šoku kada je videla Zoricu Dukić da se vratila u "Parove", ali i otkriva da li bi ponovo bila sa Nenadom.

Pogledajte šta je sve Veljkovićeva rekla o Gastozu, Zorici, pobedi i učesšću u "Parovima":

Ko ti je stavio krunu?

- Mama je spremila krunu kao da je znala. Kad sam je videla da donosi kruni, bila sam u fazonu "Bože, ova žena nije normalna". Ona mi je donela krunu, stavila sam je na glavu, a i lepo mi stoji, moram priznati.

Foto: Telegraf

Na Vikipediji se nedavno pojavila informacija da ćeš baš ti biti pobednik "Parova", kako to komentarišeš?

- To je kul sasvim. Volela bih da sam ja došla do te informacije da mogu da budem sigurna 100 odsto da sam prvo mesto. Toliko sam se uplašila i nije mi bilo svejedno kada sam bila sa Nenadom. Bar da sam nešto znala, pa da se ne cimam, da dođem i kao "Kul, ja sam prvo mesto". Drago mi je, stvarno sam presrećna.

Foto: Telegraf

Da li ćeš ponovo ući u rijaliti?

- Nikada! Deset meseci sam ovde preživela pakao, tako da ne želim više da mi se to dešava u životu.

Foto: Telegraf

(Nastassia Janković)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.