Finale Parova, Maca došla bez gaćica

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jul.2016, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale "Parova", Maca došla bez gaćica

U subotu uveče konačno će se saznati pobednik četvrte sezone rijalitija "Parovi"! Da i tom "dnu dna" dođe kraj već jednom!

Starleta Maca Diskrecija ostala je dosledna sebi i u finalnoj emisiji "Parova"! Već na samom startu, kada su takmičari dobili priliku da pozdrave svoju publiku i porodicu, Maca Diskrecija je iskoristila priliku da pokaže zadnjicu

Emisiju iz studija vode Katarina i Jelena, dok sa takmičarima u vili je Bojana.

Na samom početku >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << emisije najemotivnije su reagovale Ružica, Anđela i Dalila, koje su se rasplakale kada su videle članove svoje porodice. Svi takmičari su priznali da imaju neverovatnu tremu.

Finale "Parova" je zvanično počelo! Sudeći po skandiranju publike, u studio je došlo najviše Gastozovih glasača.

Osim porodica, prijatelja i fanova, u studiju su i bivši učesnici "Parova": Miki Đuričić, Petko, Era Ojdanić, Anamarija Džambasov, Miljana Kulić i drugi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Finale "Parova", izbačena Dalila!

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jul.2016

U subotu uveče konačno će se saznati pobednik četvrte sezone rijalitija "Parovi"! Da i tom "dnu dna" dođe kraj već jednom! Prvih osam takmičara biće nagrađeni novčano. Osmo, sedmo, šesto, peto i četvrto mesto garantuje 8.000 evra. Ko osvoji treću poziciju, dobiće 10.000 evra, drugoplasirani...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.