Finale Parova, izbačena Dalila!

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jul.2016, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale "Parova", izbačena Dalila!

U subotu uveče konačno će se saznati pobednik četvrte sezone rijalitija "Parovi"! Da i tom "dnu dna" dođe kraj već jednom! Prvih osam takmičara biće nagrađeni novčano. Osmo, sedmo, šesto, peto i četvrto mesto garantuje 8.000 evra. Ko osvoji treću poziciju, dobiće 10.000 evra, drugoplasirani 20.000 evra, a pobednik će osvojiti 30.000 evra.

Prvi finalista koji je napustio vilu "Parova je Dalila Mujić. Sa njom se pozdravila većina učesnika i otpratila je do vrata, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a napolju ju je sačekala majka. Dalila je iz studija poručila Mladenu da ga voli, te da je ponosna na sebe jer je uspela da dođe do finala.

Starleta Maca Diskrecija ostala je dosledna sebi i u finalnoj emisiji "Parova"! Već na samom startu, kada su takmičari dobili priliku da pozdrave svoju publiku i porodicu, Maca Diskrecija je iskoristila priliku da pokaže zadnjicu

Emisiju iz studija vode Katarina i Jelena, dok sa takmičarima u vili je Bojana.

Na samom početku emisije najemotivnije su reagovale Ružica, Anđela i Dalila, koje su se rasplakale kada su videle članove svoje porodice. Svi takmičari su priznali da imaju neverovatnu tremu.

Finale "Parova" je zvanično počelo! Sudeći po skandiranju publike, u studio je došlo najviše Gastozovih glasača.

Osim porodica, prijatelja i fanova, u studiju su i bivši učesnici "Parova": Miki Đuričić, Petko, Era Ojdanić, Anamarija Džambasov, Miljana Kulić i drugi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Finale "Parova", izbačene Dalila i Vesna!

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jul.2016

U subotu uveče konačno će se saznati pobednik četvrte sezone rijalitija "Parovi"! Da i tom "dnu dna" dođe kraj već jednom! Prvih osam takmičara biće nagrađeni novčano. Osmo, sedmo, šesto, peto i četvrto mesto garantuje 8.000 evra. Ko osvoji treću poziciju, dobiće 10.000 evra, drugoplasirani...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.