Parovi 2015: Gasttozz detaljno opisao svaki seks sa Macom! VIDEO

Izvor: Svet plus, 07.Jun.2015, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi 2015: Gasttozz detaljno opisao svaki seks sa Macom! VIDEO

Gasttozz ne prestaje da priča kakav je i koliko je puta imao seks sa Macom u rijalitiju Parovi, dok starleta to svaki put poruče. Ovog puta, šou men je ispričao Saški kako je sve to izgledalo. 

Mnogi su mislili da se prvi seks između Mace i Gasttozza dogodio kada je su bili u toletu luksuzne vile Parovi, međutim, Gasttozz je otrkio da se dogodilo i pre toga jedne večeri u krevetu.

''Nakon što sam ja spavao sa njom, Toma je meni rekao:'Ti su nju ušao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da promeniš, i posle pet dana si nju po**bao, kako si mislio nju da provališ', i onda sam ja ispao dvoličan'', pričao je Gasttozz, a Saška nije videla kakve to veze ima jedno sa drugim.

Maca je poricala sve. Pogledajte deo iz Domaćinkse kuće:

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

(VIDEO) AKCIJE BILO VEĆ DRUGE VEČERI: Gastoz do detalja opisao seks sa Macom!

Izvor: Kurir, 07.Jun.2015

Gastoz je ispričao kako je sa Macom imao "sitan" seks već druge večeri, iako je starleta to uporno poricala..Iako su svi mislili da se između Mace i Gastoza seks desio samo jednom, posle pijanstva u kupatilu, Nenad je otkrio da se između njega i Maca desilo nešto već druge večeri po njegovom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.