PAROVI:  Zorica  pretila Drašku da će ga silovati ceo grad!

Izvor: S media, 17.Mar.2011, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAROVI: Zorica pretila Drašku da će ga silovati ceo grad!

Zbog svađe prvo sa Draškom Alorićem, a onda i Milošem Vuković sa kojim je ušla u "Parove" satima nije izašla iz garderobe. Zavukla se iza vrata koje iza kojih nema kamera i plakala skoro do zore

Zorica Dukić je juče prvo krenula fizički da se obračuna sa Draškom Alorićem, a onda se sinoć tako posvađala sa svojim dečkom Milošem Vukovićem da je delovalo da će se i njih dvoje pobiti. Zorica je sinoć satima plakala u garderobi, a Miloš je otišao da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << spava u krevetu sa Karolinom.

Počelo je uobičajenim Draškovim provokacijama i bockanjima. U jednom trenutku je rekao da Zorica i Miloš nisu u vezi i da je glupo da lažu. To je razbesnelo Zoricu.

- Ako čujem još nekog da kaže da mi nismo u vezi, tužiću sve kad izađem odavde! – vikala je Zorica.

Parovi: Milica napala dečka!

Parovi: Zorica se upiškila!? (VIDEO)

"Parovi": Dragana širi bolest po kući!

Draška to nije pogodilo nego je nastavio dalje.

- Nije ni trebalo da uđeš ovde kao VIP par, nego kao sobarica. Potpisala si ugovor za sobaricu – zabavljao se PR Slađe Delibašić.

- Gde je ugovor? Gde sam potpisala da budem sobarica? Go..no crnogorsko. J..em ti mater, raspalu – vrištala je Zorica.

Psovke su pljuštale i sa jedne i sa druge strane i na kraju je Zorica počela da kidiše na Draška.

- Što ne kažeš Milošu da nismo par? Pi..ko! – vikala je Zorica.

- Miloš dečko ne laže. On kaže istinu. Šta se ti porediš sa Milošem? Znaš li ti ko je Miloš, a ko si ti? Koji si ti model? Jednom raširila noge u nekom buku i to je sve – uzvratio je Draško.

Ovo je razjarilo Zoricu.

- Šta si rekao? Šta si rekao? Zbog ovog ćeš me upamtiti! Svi će te j..bati napolju kad izađeš! Ceo grad će te j..ti – pretila je Zorica.

- Je l' oni koji su tebe – Draško nije prestajao.

- Stoko jedna! Upamtićeš me! Videćeš na koga si udario. Ne znaš ko stoji iza mene. Ništa ti ne znaš – vrištala je dalje Zorica.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.