Milomir Marić u ozbiljnom klinču sa učesnicima rijalitija “Parovi”

Izvor: Scandal.rs, 08.Maj.2015, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milomir Marić u ozbiljnom klinču sa učesnicima rijalitija “Parovi”

Dobro pripremljen za emisiju “Goli život“, koja se emituje iz vile “Parova“, Milomir Marić je doneo nekoliko novinskih tekstova, čime je prilično isprovocirao takmičare. Uz dvojicu novih učesnika serijala, političara Aleksandra Pozgaja i Nikolasa, profesora flamenka. koji su od prvog trenutka ušli u sukob sa ostalim takmičarima, emisija se prilično usijala.

Mimi Oro je po ko zna koji put objašnjavala da se ne bavi prostitucijom, Ružica >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Veljković je optužila Natašu Šaviju da ima mlohavo telo i da treba da trenira, a Jelena Golubović je izvukla deblji kraj, jer su prikazane scene o njenom učešću u drugom rijalitiju, u kojem je imala seks u štali, mazala se blatom, pa čak i otkrila gole grudi za stolom.

“Ti si k..na”, povikala je Atina na Jelenu Golubović i nastavila, “ništa ružnije nisam videla od tvojih grudi.”

“Ali sam pobedila. U jednom sam rijalitiju već pobedila. Maca i ja smo i ovde favoriti”, uzvratila je Jelena.

Profesor flamenka Nikolas se potom obrušio na Macu, govoreći joj da je netalentovana i da ništa neće postići u životu, zbog čega je ušao u sukob sa Jelenom.

“Tvoje mišljenje nije značajno, nikog ne zanima. Ja sam voljena. I volim. Vole me i bivši i sadašnji.”

Na provokacije da je njen posao da učestvuje u rijalitijima, rediteljka je rekla:

“Onda vi ne idete u pozorište, jer biste znali za moje predstave.”

Pošto je Nikolas žestoko napao, Jelena je ušla i u konflikt sa voditeljima, koji su je odmah podsetili na pravila, objašnjavajući joj da je ona – učesnik, a oni – voditelji i glas produkcije Hepi televizije. Do kraja večeri odbijala je da učestvuje u razgovoru.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.