Izvor: Piplmetar.rs, 11.Jul.2023, 15:30

„DANAS MAJKO ŽENIŠ SVOGA SINA“ Počela svadba Matore i Anite, Mikica Bojanić peva NA SAV GLAS, mlada samo u peškiriću

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović danas će izgovori sudbonosno „da“ u luksuznoj vili od 3 miliona evra na Svetom Stefanu u Crnoj Gori.
Matora i Anita • Ustupljena fotografija


Matora i Anita započele su svoju romansu u rijalitiju „Zadruga“, a biće prvi poznati >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << gej par iz Srbije koji je sklopio brak.
Matora i Anita
Na gala venčanje došli su pevačica Sandra Rešić, voditelj Marko Đedović, koji je ujedno i kum, kao reper Nenad Aleksić Ša sa suprugom Vanjom.
Velelepna vila poseduje i bazen, kao i čaroban pogled. Veselje na Svetom Stefanu već je počelo, a u sobi je vesela ekipa, pila, igrala i pevala.
Mikica Bojanić i Matora
„Danas majko ženiš svoga sina“, pevala je Matora iz sveg glasa.
Da podsetimo, Jovana Tomić Matora verila je devojku Anitu Stanojlović u jednoj poznatoj beogradskoj kafani.
Anita je odmah rekla „da“, pa je i zaplakala od sreće, a onda je usledio i emotivni ples.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.