OGLASILE SE PAR SATI PRED VENČANJE: Ona je moj muž! Anita i Matora spremne da izgovore sudbonosno da!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 09:21

OGLASILE SE PAR SATI PRED VENČANJE: "Ona je moj muž!" Anita i Matora spremne da izgovore sudbonosno da!

Pripreme su gotove za romantičnu ceremoniju!

Bivše zadrugarke, Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, rešile su da krunišu svoju ljubav brakom. Njih dve su otputovale u Crnu Goru gde će u krugu najbližih prijatelja danas izgovoriti sudbonosno da. 

Njih dve će se venčani na obali mora na Svetom Stefanu, a po povratku u Srbiju će napraviti gala slavlje kom će prisustvovati članovi porodice, prijatelji i bivši zadrugari.  >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Delile su sa svojim pratiocima na Instagramu kako provode vreme pred venčanje. Uživale su na plaži, dok je Matora ljubila Anitina stopala.

Matora je objavila emotivne reči upućene Aniti.

- Ljubav je najlepša stvar. Čuvajte jedna drugu. Jovana voli Anitu. Anita je Jovanina žena zauvek. Jovana je Anitin muž zauvek - podelila je Matora.

Matora je podelila još jednu misao sa pratiocima.

- Ludilo je deo mog šarma. Svima želim da budete srećni, da vam stisak ruke i zagrljaj više znači nego volim te - napisala je Jovana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) NEKOLIKO SATI PRED VENČANJE Matora i Anita pokazale kako TEKU PRIPREME PRED LUKS SVADBU: "Pa, da počnemo"

Izvor: Blic, 11.Jul.2023

Danas će se na Svetom Stefanu u Crnoj Gori venčati Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora, a samo nekoliko sati pred venčanje one su se oglasile na Instagramu i pokazale kako teku pripreme.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.