Izvor: Blic, 10.Jul.2023, 21:16

Ovako Matora i Anita provode dan pred venčanje u Crnoj Gori: Evo ko je sve od BIVŠIH RIJALITI UČESNIKA pozvan na ceremoniju

Zadrugarke Anita Stanojlović i Jovana Tomić borave na crnogorskom primorju gde će se uskoro i venčati na Svetom Stefanu, a Matora je sada uhvaćena u jednom lokalu u centru Budve, gde je uživala sa jednom ženom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASILE SE PAR SATI PRED VENČANJE: "Ona je moj muž!" Anita i Matora spremne da izgovore sudbonosno da!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 09:21

Pripreme su gotove za romantičnu ceremoniju!..Bivše zadrugarke, Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, rešile su da krunišu svoju ljubav brakom. Njih dve su otputovale u Crnu Goru gde će u krugu najbližih prijatelja danas izgovoriti sudbonosno da. ..Njih dve će se venčani na obali mora na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Sanja Stanković se oglasila NA DAN VENČANJA njene bivše, ove reči će RASPLAKATI MATORU

Izvor: Blic, 11.Jul.2023

Danas će se na Svetom Stefanu u Crnoj Gori venčati Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora, a sada se ovim povodom za "Blic" oglasila i Sanja Stanković koja bila u vezi sa Matorom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.