Adam Lambert: Mnogi u Holivudu kriju da su gej zbog novca

Izvor: Scandal.rs, 28.Apr.2015, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adam Lambert: Mnogi u Holivudu kriju da su gej zbog novca

Bar tako u novom intervjuu za Glamour magazin tvrdi pevač Adam Lambert. A kako on to zna? Jednostavno…

Iako nije želeo da otkrije na koga tačno misli, pevač je zagonetno dodao: „Da, bio sam sa nekim od njih…

Lambert, jedan od pobednika takmičenja American Idol, otvoreno govori o svojoj naklonosti ka istom polu i bori se protiv diskriminacije.

Stoga se često, pa i u razgovoru za Glamour, pita zašto velike zvezde Holivuda >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << moraju da kriju svoju seksualnost. Kako to obično biva, odgovor leži u… novcu!

Bilo da je u pitanju muzika ili film, morate da shvatite da su muškarci i dalje na čelu tih industrija, pa možda postoji neki strah od njih“, objašnjava pop zvezda. „Ali ako uzmete u obzir da žene ostavljaju najviše novca u bioskopu i da kupuju najviše albuma, kakvu ulogu onda to igra u celoj priči?

Lambert trenutno radi na novom albumu, koji najavljuje singlom Ghost Town čiji se spot uskoro očekuju.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.