Greška koju skoro svi pravimo kad uzimamo med i onda uopšte ne deluje

Izvor: OkRadio.rs, 25.Mar.2024, 10:37

Greška koju skoro svi pravimo kad uzimamo med i onda uopšte ne deluje

Zašto su pčelinji proizvodi dobri i kako se pravilno koriste med, matični mleč, propolis objašnjava iskusni pčelar i sertifikovani apiterapeut, a prenosi Nova.rs. Od davnih vremena narodi su se upoznavali sa lekovitošću pčelinjih proizvoda. Koristili su ih kao hranu, a otkrivali su i njihova lekovita svojstva po ljudski organizam. Najviše su korišćeni med, vosak i propolis.   Kroz vekove ova saznanja su se proširivala tako da i danas još uvek proučavamo blagodeti darova iz košnica. Primenu svih pčelinjih proizvoda u promociji zdravlja danas u svetu nazivamo apiterapija. A kako da te poklone iz prirode koristimo i za šta su dobri govori iskusni pčelar...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Med je zdrav, ali pravimo grešku prilikom uzimanja i tako mu poništavamo dejstvo

Izvor: Danas, 25.Mar.2024

Zašto su pčelinji proizvodi dobri i kako se pravilno koriste med, matični mleč, propolis, za Nova.rs objašnjava iskusni pčelar i sertifikovani apiterapeut.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.