AFERA MED ZATRESLA BELU KUĆU: Marija prekinula emisiju - donela neoboriv dokaz! Zola skočio kao oparen!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 19:10

AFERA "MED" ZATRESLA BELU KUĆU: Marija prekinula emisiju - donela neoboriv dokaz! Zola skočio kao oparen!

Opšta pometnja u "Zadruzi"!

Voditeljka Ivana Šopić najavila je zadrugarima naredni video na kom su imali priliku da vide kako Lazar Čolić Zola brani Miljani Kulić da loše priča o Mariji Kulić.

Nakon ovoga, Marija je dobila reč.

- Ja sam rekla da ovakav odnos kakav je biće takav, jer je tako lakše. Nismo se pomirile, Ana i Zorice su išle ka tome jer je ona plakala. Bile su uvrede, dešavale su se takve stvari, ali ono >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je izrekla te noći, meni to odzvanja u glavi još uvek i to do kraja života neću da joj zaboravim. Odlično mi je kad sam tamo sama, pa dođem ovde da popričam sa ljudima. Dvolično je da kaže da neće imati komunikaciju sa devojkom koja tako priča o majki, a onda joj kaže: "Ni reč kad uđeš u apartman". Oni znaju da sam protiv tog odnosa, ali sam je ostavila da radi kako god hoće - rekla je Marija.

- Je l' moguće Zola da si joj zabranio da komentariše - pitala je Ivana.

- Nije trenutno u lošem psihičkom stanju... Hoću da je ugaasim ili da ne bude sa mnom. Jeste, ucenjivanje je, jako sam loš čovek - rekao je Zola.

- Ne može da se popije med, zanima me gde je med - pitala je Marija, pa otišla iz emisije da donese teglu meda, te je pokazala da je više od pola tegle nestalo.

- Limunadu kad napravim, stavim med, pojedem po dve ili tri kašike i tako - rekla je Miljana.

- Što se tiče meda, ja sam prvi put čuo za njega sinoć i probao sam ga sinoć prvi put... Znam da se kaje zbog svega ovoga sa Marijom, da ima najveći problem ovde u kući. Ona je tu noć bila ljuta, pa je to izgovarala. Pokušavam da joj dam do znanja da je najbitnije da reši sa mnom sve i mnogo bitnije i životne stvari - rekao je Čolić.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.