ŠOK - PALO IZVINJENJE! Zvezdan se nakon ovoga odlučio na drastičan potez, ona ga oduvala: Vidimo se u paklu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 18:18

ŠOK - PALO IZVINJENJE! Zvezdan se nakon ovoga odlučio na drastičan potez, ona ga oduvala: "Vidimo se u paklu!"

Ovo nije očekivao!

Voditeljka, Ivana Šopić najavila je zadrugarima naredni video klip na kom su imali priliku da vide kako Zvezdan Slavnić govori da bi sa Majom Marinković imao samo intimni odnos, ništa više od toga.

Nakon snimka, Zvezdan je odlučio da se izvini Maji, a onda se uključila i Ana Ćurčić u njihov razgovor.

- Ja ne mogu da ti kažem da ja ove ljude preterano ozbiljno shvatam, osim ako mi nije neo baš drag. Zvezdana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gotivim i nikada ne bih izgovorila: "Boli me ku**c". Mislim da tu svako govori o sebi. Nikakav otvoren pristup nisam imala prema nekom u tom se**ualnom smislu. Mene Taki ne može u spoljnom svetu da uhvati ni za glavu ni za rep, a ne ovi ljudi iz rijalitija. Džaba su krečili mnoge stvari - rekla je Maja.

- Iskreno, muka mi je više od te priče, ako sam rekao, izviniću ti se. Verovatno sam rekao više za priču, nego za tebe, nemam šta da te foliram, nemam loše mišljenje - rekao je Zvezdan.

- Kada te je Miljana pitala: "Je l' sad nećeš iz inata?", ti si rekao: "Da" - rekla je Ivana.

- Ne bih u izolaciji ništa radio, pre toga smo prestali da pričamo i nemam šta više da odgovorim na to - rekao je Slavnić.

- Ne mislim da ga boli ona stvar za mene, čim mi se izvinio. Sami smo odgovorni svojim delima, zbog pitanja i klipova koji nam stižu. Nije palo pitanje s neba, kako ne padne za Dragića i Divnu?! Malo mi se to kosi - rekla je Marinkovićeva.

- Nebitna je Maja, tvoja mimika kada kreneš da pričaš. Pogotovo kada kažeš: "Nikada u životu", Majo, zove te za pet dana kad izađete, meni je smešno, nego je tebi muka klipova. Tebe smara priča i klipovi i dizanje novinara vezano za Maju - izimitirala je Ana Zvezdana.

- Ja stvarno vežbam za pakao i vidimo se posle aftera u paklu - rekla je Maja.

- Samo da kažem: "Meni je bitno, čestitke i tako to", ko priča o tome?! Radila je šta je radila, biće normalna, a pokazaće se ona kroz desetak dana jer je ovo sve jede - rekao je Slavnić.

- Ti si meni rekao: "Evo kako izgleda žena koju boli", tako nešto, pa sam zbog toga rekla za čestitke - rekla je Ana.

- Ti si jako perfidna i pokvarena, vidim šta radiš - rekao je Zvezdan.

- Stajala sam na vratima, ti si rekao: "Vidim kako te to boli". Rekao si kao u fazonu: "Vidim kako nisi dobro", ja sam ti na to samo rekla: "Ja sam super, čekam nedelju i čestitke" i kada to budem dobila, da ti raščlanim... Ja bih rekla da je tebi ovo moje ponašanje zasmetalo - rekla je Ana.

- Tvoje ponašanje da mi kažeš da si provalila moje namere i da ću ja da zovem Maju, ma daj molim te - odbrusio je Zvezdan.

- Kažem sedneš i smešan si mi! Ja jesam šmeker - rekla je Ćurčićeva.

- Ti da si šmeker ne bi bila ovde. Ja jesam šmeker, jer sam ovde došao sa svojim razlogom - rekao je Zvezdan.

Anđela Đuričić je nakon ovoga dobila reč.

- Ja gledam da ne komentarišem temu Maju i njega, drago mi je za Zolu i Miljlanu što su rekli ovo za mene...Zvezdan je demantovao da će biti aftera, tako da ne bih da komentarišem - rekla je Anđela.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ANA JE NAJVEĆA BORANIJA RIJALITIJA" Car zagrmeo, Ćurčićevoj sasuo sve u lice - Ovo ne sme sebi da dozvoli!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023

Nije štedeo reči!..Voditeljka, Ivana Šopić dala je reč Filipu Caru kako bi prokomentarisao odnos Ane Ćurčić, Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić...- Sve devojke i svi momci, ja sam sa Zvezdanom to pre pričao kako bi njegovo mišljenje bilo u nekim situacijama, ja bih samo da nagovestim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.