Milena Radulović uputila čestitku povodom Osmog marta koju morate da pročitate

Izvor: 011vodič.com, 09.Mar.2021, 08:14

Milena Radulović uputila čestitku povodom Osmog marta koju morate da pročitate

Glumica koja se nedavno našla u centru pažnje javnosti zbog hrabrosti s kojom je istupila i optužila za silovanje bivšeg učitelja glume Miroslava Aleksića osetila je na svojoj koži koliko znači podrška i jedinstvo žena
Glumica Milena Radulović uputila je ženama čestitku povodom Osmog marta na društvenoj mreži Instagram, a počela je citatom Roze Luksemburg.
— Revolucija će se već sutra „sa zveketom ponovo uspraviti“ i na vaš užas zatrubiti: bijah, jesam, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << biću! — napisala je na početku.
Milena je podelila sluiku na kojoj se vidi transparent s natpisom „Žene, ujedinite se“ na engleskom jeziku i napisala u opisu:
U društvu u kom žena prva ustane protiv žene, ko što se u našem neretko događa, neće biti napretka i sigurnosti, koja je svakoj ženi preko potrebna da slobodno cveta, stvara, rađa. Samo u društvu u kome znamo da možemo da računamo jedna na drugu, u svoj svojoj istrajnosti, lepoti i snazi, ostvarićemo u potpunosti svoje potencijale, i “roditi” svet u kom će naše ćerke biti jedna drugoj sestra.
 

Ona iskoristila ovu priliku da se još jednom zahvali na podršci koju je dobila nakon što se osmelila da prijavi Miroslava Aleksića.
Sama sam osetila, nedavno, da kad se, mi, sestre, ujedinimo, nema jače sile. Nova ženska revolucija međusobne ljubavi i podrške ne sme stati. Volim vas, žene! Hvala vam! — napisala je.
GLOSSY


The post Milena Radulović uputila čestitku povodom Osmog marta koju morate da pročitate appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.