Emotivna poruka Milene Radulović: U društvu u kom žena prva ustane protiv žene... FOTO

Izvor: B92, 08.Mar.2021, 20:36

Emotivna poruka Milene Radulović: "U društvu u kom žena prva ustane protiv žene..." FOTO

Glumica Milena Radulović čestitala je emotivnom porukom 8. mart svim ženama.

Ona je na svom profilu na Instagramu podelila fotografiju sa protesta žena, a uz nju je napisala i citat Roze Luksemburg, jednog od najvećih boraca za ženska prava: "Revolucija će se već sutra 'sa zveketom ponovo uspraviti' i na vaš užas zatrubiti: bijah, jesam, biću."

Pored ovoga, Milena Radulović imala je i poruku za sve žene.

"U društvu u kom žena prva ustane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protiv žene, ko što se u naem neretko događa, neće biti napretka i sigurnosti, koja je svakoj ženi prekopotrebna da slobodno cveta, stvara, rađa. Samo u društvu, u kome znamo da možemo da računamo jedna na drugu, u svoj svojoj istrajnosti, lepoti i snazi, ostvarićemo u potpunosti svoje potencijale, i 'roditi' svet, u kom će nase ćerke biti jedna drugoj sestre", napisala je ona.

Dodala je i kako je sama osetila, nedavno, da kada se "mi sestre ujedinimo, nema jače sile".

"Nova ženska revolucija međusobne ljubavi i podrške ne sme stati. Volim vas, žene! Hvala vam", zaključuje glumica.

Podsetimo, Milena Radulović je nedavno bila u centru pažnje javnosti kada je izjavila da ju je poznati reditelj Miroslav Mika Aleksić seksualno uznemiravao dok je bila u školi glume kod njega. Njena izjava pokrenula je lavinu drugih, pa je tako Aleksić i dalje u pritvoru i čeka se na konačnu odluku suda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.