SAMA SAM OSETILA... Milena Radulović čestitala 8. mart - od njene MOĆNE poruke zadrhtao je internet

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 15:38

"SAMA SAM OSETILA..." Milena Radulović čestitala 8. mart - od njene MOĆNE poruke zadrhtao je internet

"Kad se, mi, sestre, ujedinimo, nema jače sile."

Glumica Milena Radulović, koja je nedavno izazvala pravu buru u srpskoj javnosti, optuživši svog učitelja glume Miku Aleksića za silovanje i seksualno uznemiravanje, oglasila se na Instagramu povodom Dana žena, uz citat Roze Luksemburg, usput dodavši i svoju poruku upućenu svim ženama.

- Revolucija će se već sutra ‘sa zveketom ponovo uspraviti’ i na vaš užas zatrubiti: bijah, jesam, biću - napisala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Milena potpisavši Luksemburg, a potom dodala:

A post shared by Miléna Radulovic (@mileena_radulovic)

- U društvu u kom žena prva ustane protiv žene, kô što se u našem neretko događa, neće biti napretka i sigurnosti, koja je svakoj ženi preko potrebna da slobodno cveta, stvara, rađa. Samo u društvu, u kome znamo da možemo da računamo jedna na drugu, u svoj svojoj istrajnosti, lepoti i snazi, ostvarićemo u potpunosti svoje potencijale, i ‘roditi’ svet, u kom će naše ćerke biti jedna drugoj sestre. Sama sam osetila, nedavno, da kad se, mi, sestre, ujedinimo, nema jače sile. Nova ženska revolucija međusobne ljubavi i podrške ne sme stati. Volim vas, žene! Hvala vam - napisala je Milena uz emotikon srca.

Podsetimo, Aleksić se tereti da je od 2012-2020. godine u prostorijama te škole seksualno napastvovao najmanje osam svojih učenica. Lavinu prijava pokrenula je glumica Milena Radulović koja je prva progovorila o njegovom zlostavljanju, a kasnije su joj se pridružile i druge žrtve.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.