Uhapšen predsednik Nacionalnog saveta Obraza

Izvor: Vesti-online.com, 16.Okt.2010, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen predsednik Nacionalnog saveta "Obraza"

Policija je u saradnji sa Tužilaštvom uhapsila predsednika Nacionalnog saveta "Otačastvenog udruženja Obraz" Krsta Milovanovića (53) iz Beograda zbog sumnje da je 10. oktobra tokom održavanja "Parade ponosa" izvršio krivično delo nasilničko ponašenje na sportskoj priredbi ili javnom skupu, saopšteno je danas iz MUP-a.

Policija je u Milovanovića uhapsila u nastavku akcije pronalaženja i identifikacije osoba koje su 10. oktobra na beogradskim ulicama narušavali javni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << red i mir. On je uz krivičnu prijavu priveden dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu, koji mu je odredio pritvor do mesec dana.

Policija je tokom pretresa prostorije izdavačkog preduzeća "Narodnog dela", čiji je vlasnik Milovanović, pronašla veće količine nalepnica sa porukama "Čekamo vas", kao i veća količina plakata sa istim natpisom i nalepnica "Zabranjeno paradiranje", navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Organizacija Obraz

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.