SVET ČEKA SRBE!

Izvor: Kurir, 30.Jul.2011, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVET ČEKA SRBE!

Učiniće leto vrelijim. On je Marko Milićević, a svi ga znate kao Gramofondžiju. Osvetlao je obraz srpskoj elektronskoj muzici osvajanjem MTV nagrade 2010. godine, a publika će ga čuti na velikom nastup na Love festu 5. avgusta u Vrnjačkoj Banji.

Učiniće leto vrelijim.

On je Marko Milićević, a svi ga znate kao Gramofondžiju. Osvetlao je obraz srpskoj elektronskoj muzici osvajanjem MTV nagrade 2010. godine, a publika će ga čuti na velikom nastup >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na Love festu 5. avgusta u Vrnjačkoj Banji.

* Kakva je elektronska scena u Srbiji?

- Ima dosta mladih ljudi koji prave dobru muziku. Trudim se da im maksimalno pomognem. Mislim da će se u narednih godinu-dve pojaviti neko ko će dostići internacionalni uspeh, jer smo zreli za ovu vrstu muzike. A i klinci imaju mnogo više šansi za napredovanje, putovanja i probijanje.

* Da li to što si osvojio MTV nagradu nosi određeni teret?

- Želim da budem sve bolji i bolji. U elektronskoj muzici je to malo drugačije nego u drugim žanrovima.

* Možeš li da živiš od ove muzike ili bi ti bilo bolje negde preko?

- Iskreno, odlično živim. Ipak, stvar je u tome što sam internacionalno poznat. U Srbiji malo ko može da živi od bavljenja ovom muzikom. Ranije je to bilo moguće.

* Na tvom početku?

- Da. Ranije je bilo klubova po gradu, pa si mogao da imaš tri, četiri nastupa nedeljno. Danas nisam siguran, jer sve je manje mesta na kojima puštaju isključivo ovu muziku.

Malo je kriza. I London ima samo dva kluba u kojima se sluša ta muzika.
Pogledaj vesti o: Organizacija Obraz

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"Gramofondžije" na Love festu 5. avgusta (VIDEO)

Izvor: S media, 30.Jul.2011

On je Marko Milićević, a svi ga znate kao Gramofondžiju. Osvetlao je obraz srpskoj elektronskoj muzici osvajanjem MTV nagrade 2010. godine, a publika će ga čuti na velikom nastup na Love festu 5. avgusta u Vrnjačkoj Banji..."Gramofondžije" su osvojile Srbiju i svet svojom muzikom, a u intervjuu...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.