Novi remi Crvene Zvezde

Izvor: B92, 09.Feb.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi remi Crvene Zvezde



Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su još jedan nerešen meč na pripremama na Kipru. Ovog puta protivnik je bila ekipa Arđeša iz Rumunije, a konačan rezulat bio je 3:3. Rumunska ekipa je vodila sa 2:0 i 3:1, a obraz Beograđana spasili su Barkos i Burzanović, koji je u 88. minutu doneo izjednačenje. Zvezda je kraj meča dočekala sa dva igrača manje, pošto su isključeni Đorđević i Trajković. Đorđević je dobio zbog igranja ruke, a Trajković je nakon kartona dobijenog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog starta prigovorio sudiji i morao je napolje.

Arđeš je došao u vođstvo već u 15. minutu, da bi samo osam minuta kasnije bilo 2:0. Oba gola postigao je Taneš, drugi iz penala.

Burzanović je takođe iz penala smanjio na 1:2, ali je Dulčea iz trećeg jedanaesterca na meču ponovo doneo dva gola prednosti Rumunima.

Barkos je 64. minutu smanjio na 3:2, a Burzanović je svojim drugim golom postavio konačan rezultat. Zvezda je sa dva igrača manje uspela da savlada golmana gostujuće ekipe.

Crvena zvezda: Banović, Ninkov (46’ Blažić), Đorđević, Savić, Bronovicki, Bogdanović, Trajković, Ado, Burzanović, Barkos, Misdongard (58’ Malinić)

Arđeš: Bosnea, Gita (46’ Stan), Lakušta (46’ Miloševići), Balaša, Krivak (60’ Bazi), Tanese (81’ Boboaka), Tameš (75’ Katalin), Kirstoju (86’ Panait), Bukuroa (63’ Nastase), Vojkulet, Jordače (46’ Dulčea)

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.