Gorela baklja u autobusu

Izvor: Press, 25.Jun.2010, 06:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gorela baklja u autobusu

Nepoznati muškarac zapalio je juče oko 16 sati baklju u autobusu gradskog prevoza na liniji 78 i bacio je u kabinu vozača, da bi potom pobegao
U incidentu niko nije povređen, a sve se dogodilo na autobuskoj okretnici na Banjici, dok su putnici čekali polazak.
Kako smo nezvanično saznali, vozač je primetio jednog mladića kako unutar "Lastinog" autobusa lepi nalepnice na prozore i zidove. Prišao mu je i upitao ga šta to radi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da bi mu ovaj odgovorio kako je pripadnik organizacije "Obraz" i već u sledećem trenutku upalio baklju koju je izvukao iz jakne i ubacio je u vozačku kabinu. On je potom izašao i uputio se prema Paunovoj ulici, a za to vreme je vozač uspeo da ugasi baklju i izbaci je napolje. Vandalski ispad se, srećom, dogodio pre polaska autobusa sa okretnice, a posledice su mogle da budu mnogo teže da je vozilo bilo u pokretu.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.