Zelenilo školi Milan Petrović doniralo novac od ...

Izvor: Radio 021, 29.Okt.2015, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zelenilo" školi "Milan Petrović" doniralo novac od ...

Novčani deo Oktobarske nagrade u iznosu od 130.000 dinara, "Gradsko zelenilo" poklonilo je ŠOSO "Milan Petrović" za nabavku "Ceragem" aparata.

Ovaj aparat koristi se za terapiju osoba obolelih od cerebralne paralize. "Ceragem" aparat biće postavljen u prostorijama škole, a sem đaka ove ustanove, biće na raspolaganju i ostaloj deci koja boluju od cerebralne paralize, uz mišljenje lekarske komisije.

Podsetimo da je tokom manifestacije "Štrand fest" koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je održana 3. i 4. oktobra na gradskoj plaži prikupljena 161.900 dinara, što je iskorišćeno za nabavku dve indukcione petlje za školu "Milan Petrović", koje se koriste za olakšavanje praćenja nastave i uopšte komunikaciju sa decom oštećenog sluha.

Kako je 021.rs već pisao, ova škola i javno preduzeće imaju uspešnu saradnju, a šta sve ona podrazumeva možete pročitati OVDE.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.