Izvor: Radio 021, 14.Sep.2019, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog proslave kompanije NIS zatvoren Kamenički park

Kompanija NIS danas obeležava deset godina od kako je ruski Gasprom njeft postao većinski akcionar, a proslava se održava u Kameničkom parku.

Proslavi prisustvuju ministar energetike Aleksandar Antić i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, na čijoj su stranici na Fejsbuku podeljene fotografije sa događaja.

Grad nije izdao zvanično obaveštenje o zatvaranju parka osim što su na samom ulazu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << okačena obaveštenja o zatvaranju, bez navođenja razloga, pa građani koji su želeli da provedu subotu u prirodi to nisu mogli da učine.

Građani su od jutros pokušavali da uđu u Kamenički park i javljali su novinarima 021 da ih je obezbeđenje sprečavalo da uđu.

“Išao sam sa prijateljima na vožnju biciklom po Fruškoj gori. Obezbeđenje nas je sprečilo da prođemo kroz park kako smo planirali, tako da smo morali da idemo skroz okolo. Video sam i nekoliko autobusa parkiranih na dečijem igralištu”, kaže za 021 jedan Novosađanin.

Kako 021 saznaje kompanija NIS je za ovu svrhu dobila dozvolu da koristi delove parka, međutim, kako javlja naš reporter sa lica mesta zatvorena su oba ulaza, i onaj kod Mosta slobode i onaj kod Sremske Kamenice, tako da je ceo park zapravo nedostupan. Takođe, iz Zelenila kažu da je za proslavu data dozvola do 17 časova, dok na obaveštenjima okačenim na ulazu piše da će park biti zatvoren do 19 časova.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Kamenički park bio zatvoren zbog proslave NIS-a

Izvor: NoviSad.com, 15.Sep.2019, 09:24

Kompanija NIS juče je obeležila deset godina od kako je ruski Gasprom njeft postao većinski akcionar, a proslava se održavala u Kameničkom parku. Upravo zbog te proslave Novosađani juče nisu mogli da uđu u jedan od svojih omiljenih..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.