Vučić: Novi klinički centri u Novom Sadu, Beogradu, Kragujevcu

Izvor: Radio 021, 22.Jan.2017, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Novi klinički centri u Novom Sadu, Beogradu, Kragujevcu

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da će jedna od ključnih tema u 2017. godini biti poboljšanje stanja u zdravstvu.

On je najavio nabavku sajber noža kao i tri angiosale, a za dva meseca završetak dogradnje Kliničkog centra u Nišu.

Kako je rekao, rekonstrukcija Tiršove i izgradnja Tiršove 2 u Beogradu, zatim početak izgradnje novih kliničkih centara u Novom Sadu, Kragujevcu i Beogradu deo su onoga što će se raditi u zdravstvu ove i narednih godina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Skandal sa računima neće se ponoviti

Građani koji su, zbog nepravilnosti u radu EPS-a, dobili račune veće nego što su potrošili za struju, biće obeštećeni, rekao je Vučić i poručio da se skandal s računima više neće ponoviti.

Vučić je, navodeći da je jutros razgovarao sa direktorom EPS Miloradom Grčićem, rekao da je primio 104 pisma građana koji su mu poslali uvećane račune za struju, dodajući da je normalno da računi budu uvećani za pet - 10 odsto, ali da je nemoguće da budu uvećani za 100 ili 150 odsto.

Podsetimo, širom Srbije građani su uložili prigovore na račune za struju koji su, kako se navodi, i duplo veći od uobičajenih iznosa za ovo doba godine. Više o tome OVDE.

Autor: Tanjug; Foto: Beta
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić najavio velike investicije u zdravstvo; utvrđene nepravilnosti u radu EPS-a

Izvor: SEEbiz.eu, 22.Jan.2017

BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da će jedna od ključnih tema u 2017. godini biti poboljšanje stanja u zdravstvu...On je najavio nabavku sajber noža kao i tri angiosale, a za dva meseca završetak KC u Nišu...Rekonstrukcija Tiršove i izgradnja Tiršove 2, zatim početak izgradnje...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Vučić: Najveće ulaganje u zdravstvo od Drugog svetskog rata

Izvor: N1 televizija, 22.Jan.2017

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je da država najveći deo budžeta odvaja za zdravstvo – oko dve milijarde evra, i da će ulaganja u tu oblast u 2017. biti najveća u poslednjih 70 godina...Vučić je na konferenciji za novinare u Vladi Srbije ocenio da su planovi u zdravstvu za ovu...

Nastavak na N1 televizija...

Vučić: Kupićemo i sajber nož

Izvor: Beta Video, 22.Jan.2017

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić je rekao danas novinarima da će za dve nedelje biti raspisani tenderi za kupovinu šest do osam akceleratora, koji će biti rasporedjeni u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kladovu i Kragujevcu, kao i da će ove godne biti kupljen sajber nož za operacije tumora...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.