VIDEO: Edo Maajka objavio duet Bolje je bolje sa pevačicom grupe Jinx

Izvor: Radio 021, 15.Jun.2018, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Edo Maajka objavio duet "Bolje je bolje" sa pevačicom grupe Jinx

Poznati bosanskohercegovački reper Edo Maajka objavio je videospot za njegovu novu pesmu "Bolje je bolje" koju je snimio zajedno sa pevačicom grupe Jinx Jadrankom Ivaniš Yayom.

Reper pesmu započinje u svom maniru, stihovima da je bolje biti "doktor nego pop i hodža", dodajući da je "najteže, care, biti vođa".

Sudeći po prvim reakcijama publike, "Bolje je bolje" je pesma kakvu su očekivali od poznatog repera.

Numera je snimljena u zagrebačkom studiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Morris. Gitare je odsvirao Yogi Starešinić, bas gitaru Mario Rašić, klavijature Mirsad Dalipi i bubnjeve Mirsad Dalipi.

Zajedno s novom pesmom, danas je izašao i novi album bh. repera pod nazivom "Pet u plus". Na albumu se nalazi deset novih pesama, a pored Yaye, Edo Maajka je ugostio i Dinu Šarana u pesmi "Otrov" te Alejandra Beundija u pesmi "Novi dan".



Autor: 021, Klix.ba

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.