Izvor: Luftika.rs, 30.Jul.2021, 14:50

Podignuta optužnica protiv Belivuka i njegove grupe na 332 strane

Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je danas optužnicu protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ostalih pripadnika njihove organizovane kriminalne grupe.
Ova grupa uhapšena je 4. februara u velikoj akciji Ministarstarstva unutrašnjih poslova (MUP) i Bezbednosno-informativne agencije (BIA). Belivuk i Miljković se sumnjiči da su organizovali kriminalnu grupu koja je izvršila niz najtežih krivičnih dela, skrivajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << se iza Parizanove navijačke grupe “Principi”.
Više od 322 strana sa dokazima i ostalim optužbama upućeno je u sud na potvrđivanje, prenosi Nedeljnik.
Podsetimo, pre sedam dana tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić najavio je da će optužnica protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka biti podignuta u zakonskom roku, najverovatnije do sledećeg petka (danas).
Novinarima su, na Nenadićevoj konferenciji, pokazane fotografije iskasapljenih tela četiri žrtve ubistva, ali ne i pete zbog toga što ih nije videla porodica.
Nenadić je rekao da se istražni postupak u tom slučaju vodi protiv 31 osobe, zbog udruživanja za činjenje krivičnih dela teška ubistva, trgovina drogom i oružjem, otmica i silovanja.
Vučić: Ukoliko se dokaže da sam se video sa Belivukom idem doživotno u zatvor

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podignuta optužnica protiv Belivukove grupe

Izvor: RTS, 30.Jul.2021

Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je optužnicu protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ostalih pripadnika njihove organizovane kriminalne grupe, koja je delovala pod velom partizanove navijačke grupe "Principi", potvrđeno je Tanjugu. . Optužnicom je obuhvaćen...

Nastavak na RTS...

Podignuta optužnica protiv Belivukove grupe, napisana na 322 strane

Izvor: Radio 021, 30.Jul.2021

Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je danas optužnicu protiv grupe Veljka Belivuka.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.