Osmoro lakše povređeno u udesima u Novom Sadu, među njima i šestogodišnja devojčica

Izvor: Radio 021, 06.Avg.2018, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmoro lakše povređeno u udesima u Novom Sadu, među njima i šestogodišnja devojčica

Osam osoba, među kojima i devojčica stara šest godina, povređeno je u tri udesa koja su se u poslednja 24 sata dogodila u Novom Sadu.

U Hitnoj pomoći za 021.rs navode da su svi povređeni zadobili lakše povrede.

Prvi udes dogodio se u 8:45 časova na auto-putu Novi Sad-Beograd, nedaleko od pumpe "Minut". Tom prilikom lakše je povređena devojčica stara šest godina. Nju je ekipa Hitne pomoći prevezla u Dečiju bolnicu na dodatne preglede.

Druga nezgoda >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << se dogodila u 13 časova u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu, gde je lakše povređeno pet osoba. Žene stare 30, 30, 60 i jedna čije godište nije poznato, zadobile su povrede glave, ruku, nogu i grudnog koša i sve su prevezene u Urgentni centar, dok je muškarac star 30 godina dobio uput da se javi u Urgentni centar u slučaju pogoršanja tegoba.

Saobraćajna nezgoda se dogodila i oko 14:40 časova na uglu ulica Maksima Gorkog i Stražilovske. Tom prilikom su povređeni 76-ogodišnja žena i muškarac star 62 godine. Oboje su zadobili lakše povrede i prebačeni su u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.