Ministarka Mihajlović traži promenu procedura za bržu popravku puteva

Izvor: Radio 021, 21.Mar.2018, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarka Mihajlović traži promenu procedura za bržu popravku puteva

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović je posle predstavljanja izveštaja Puteva Srbije o projektu popravke puteva naložila da se u razgovorima s finansijerima razmotre mogućnosti promena određenih procedura kako bi se dodatno ubrzao završetak tih poslova.

Projekat rehabilitacije puteva se sprovodi iz kredita Svetske banke, Evropske investicione banke (EIB) i Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD).

Mihajlović je najavila da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << će u narednom periodu razgovarati sa svim projektantskim firmama koje su dobile posao na popravci puteva o kvalitetu njihovog rada i pridržavanju rokova, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva.

Na sastanku s ministarkom o projektu popravke regionalnih puteva u Srbiji, kojem su prisustvovali i predstavnici projektantskih kuća, direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak rekao je da će ove godine početi obnova 164 kilometra regionalnih puteva, a da je plan da do kraja 2019. godine bude obnovljeno 400 kilometara regionalnih puteva.

Kako je naveo, paralelno sa obnovom puteva radi se i projektovanje popravke 43 deonice.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Ministarka naložila ubrzanje popravke puteva

Izvor: B92, 21.Mar.2018

Beograd -- Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović je posle predstavljanja izveštaja Puteva Srbije o projektu popravke puteva naložila ubrzanje procedure...Mihajlović je naložila da se u razgovorima s finansijerima razmotre mogućnosti promena određenih procedura kako bi se dodatno ubrzao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.