Izvor: Radio 021, 10.Jan.2020, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milenković: Nije pronađena veza porodice Vučić sa "Jovanjicom"

Načelnik Odeljenja za narkotike beogradske policije Slobodan Milenković oglasio se povodom slučaja "Jovanjica" i izjavio da je kompletnom akcijom lično rukovodio, a da je u akciji učestvovalo 50 policijskih službenika Četvrtog odeljenja Uprave kriminalističke policije, odnosno Odeljenja za borbu protiv droga.

"Od samog početka kompletno postupanje policijskih službenika je bilo zakonito uz obaveštavanje nadležnog tužilaštva, u ovom slučaju Specijalnog tužilaštva. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Moram da napomenem da od početka istrage, pa do danas, apsolutno nikakvih pritisaka nismo imali od bilo koga iz Ministarstva unutrašnjih poslova", naveo je Milenković.

On je dodao da je kompletna istraga sprovedena adekvatno i zakonito.

"Ni u jednom segmentu ove obrade nije pronađena bilo kakva veza porodice Vučić sa navedenim slučajem. To odgovorno tvrdim kao načelnik Odeljenja koje je vodilo istragu i kao neko ko je podneo krivičnu prijavu protiv Predraga Koluvije", izjavio je Milenković.

Milenković je apelovao na sve da, kako je naveo, ne vrše pritisak putem medija na policijske službenike MUP-a.

"Policijski službenici rade profesionalno i zakonito u interesu zaštite prava i sloboda građana Republike Srbije", izjavio je Milenković.

Kako N1 saznaje iz više izvora, Milenkovića je poligrafski ispitao Sektor unutrašnje kontrole MUP-a 3. januara. Prema saznanjima N1, Milenković je poligrafski testiran zbog drugog slučaja, a ne zbog hapšenja Koluvije. Kako saznaje N1, Milenković je prošao poligrafsko testiranje, odnosno detektor laži je pokazao da govori istinu.

Autor: 021,N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.