Ljajić: Ko smatra da je oštećen hrvatskim merama, neka se žali sudu

Izvor: Radio 021, 15.Avg.2017, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Ko smatra da je oštećen hrvatskim merama, neka se žali sudu

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da privrednici koji smatraju da su oštećeni tokom nedavnog "graničnog spora" kada je Hrvatska povećala cene inspekcijske kontrole i proširila spisak poljoprivrednih proizvoda koji prolaze kontrolu prilikom ulaska u tu zemlju, imaju pravo i mogu da se žale redovnim sudovima.

Ljajić je rekao i da je najvažnije da u ovom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << postoji slobodan protok robe i u jednom i u drugom pravcu i da ministarstvo nema procenu eventualnih šteta zbog mera Hrvatske koje su do nedavno bile na snazi.

Žalbe sudovima su, rekao je, redovna procedura koja postoji kao mehanizam i mogućnost.

"S druge strane, najvažnije je da sada nema tih vrsta problema, nema gužvi na granicama, carinama", rekao je Ljajić.

Kako je naveo, nema pojačanih, već je reč o redovnim kontrolama.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Ljajić: Zadovoljni smo turističkom sezonom

Izvor: B92, 15.Avg.2017

Sokobanja je na prvom mestu i beleži sve rekorde po broju izdatih vaučera, izjavio je danas ministar trgovine, turizma i telekomunikacije Rasim Ljajić nakon obilaska letnje pozornice ''Vrelo'' čija će rekonstrukcija biti završena naredne godine.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.