Kursevi slikanja, crtanja i vajanja na Departmanu likovnih umetnosti

Izvor: Radio 021, 20.Jan.2017, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kursevi slikanja, crtanja i vajanja na Departmanu likovnih umetnosti

Departan likovnih umetnosti Akademije umetnosti u Novom Sadu organizuje niz kurseva za sve građane koji su zainteresovani da unaprede svoj crtački, vajarski i slikarski talenat.

Kursevi su namenjeni svim zainteresovanim polaznicima, nezavisno od predznanja, uzrasta (najmlađi – srednjoškolski uzrast), edukacije ili profesionalne orijentacije.

Departman likovnih umetnosti tradicionalno organizuje pomenute kurseve, na kojima profesori Akademije zajedno sa svojim saradnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << polaznike uče o tehnikama slikanja, crtanja i vajanja.

Kursevi su takođe namenjeni srednjoškolcima koji žele da upišu Akademiju umetnosti i studiraju na Departmanu likovnih umetnosti. Takođe, profesori su organizovali i konsultacije sa potencijanim studentima i manifestaciju "Otvoreni atelje" gde svako ko ima bilo kakve nedoumice može da se konsultuje sa profesorima Akademije.

Kurs slikanja počinje 21.  januara, opširnije OVDE.

Kurs crtanja počinje 5. marta, opširnije OVDE.

Kurs vajanja počinje 21. februara, oprišnije OVDE.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.