Izvor: Radio 021, 12.Apr.2021, 12:24

Ikea počela da gradi šoping park u Beogradu

Švedski proizvođač nameštaja i opreme za domaćinstvo IKEA saopštio je da je u Beogradu počeo gradnju trgovačkog centra AVA šoping park, u koji će uložiti više od 50 miliona evra.

Trgovački centar na otvorenom će biti pored robne kuće IKEA u Bubanj potoku i prostiraće se na više od 30.000 kvadrata.

Planirano je da bude otvoren na proleće 2022. godine i da u njemu radi oko 400 ljudi.

"Veoma nam je drago što se radovi na ovako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << važnoj investiciji za grad Beograd i lokalnu zajednicu odvijaju prema planu, uprkos teškim okolnostima usled pandemije. Lokalna građevinska kompanija IT Tel i Vila Grad, naš glavni izvođač radova u ovom projektu, zaposliće više od 800 radnika u fazi izgradnje", rekao je glavni menadžer projekta Branko Mihajlov.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: IKEA Beograd

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Ikea gradi šoping park pored svoje robne kuće

Izvor: N1 televizija, 12.Apr.2021

Pored robne kuće Ikea Beograd u Bubanj potoku počela je izgradnja AVA šoping parka, prostranog trgovačkog centra na otvorenom, saopštila je ova kompanija. Kako se navodi u saopštenju, investicija je vredna više od 50 miliona evra, a planirano je zapošljavanje 400 ljudi.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.