Izvor: Radio 021, 06.Sep.2019, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplodirali automobili opozicionog aktiviste, skup podrške u Lazarevcu

U Lazarevcu su noćas podmetnute eksplozivne naprave ispod automobila opozicionog aktiviste Aleksandra Dražića, saopštilo je udruženje "Jedan od pet miliona". Građani Lazarevca izašli su na skup podrške aktivisti.

Građani Lazarevca izašli su na skup podrške aktivisti, prenosi N1.

Kako je sam Dražić napisao na Fejsbuku, došlo je do eksplozije na dva automobila koja su u vezi sa njim, na dve lokacije i to u periodu između 2.50 i 2.59 časova. On je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << naveo da se jedna eksplozija dogodila ispred porodične kuće, a druga u Ulici Veljka Vlahovića. U požarima su oštećena još tri automobila.

Dražić je za N1 rekao da u Lazarevcu ne pamte "ovakav vid delovanja protiv neistomišljenika".

"Ja sam sedam godina najveći protivnik lokalnog, aktuelnog režima. Od 2014. do danas tri puta su me fizički napali, jednom u lazarevcu, dva puta u Lajkovcu sa ozbiljnim telesnim povredama, razbijali su stakla na kancelariji. pre dva i po meseca su mi demolirali isti auto, sada su dva auta zapaljena", naveo je.

Građani Lazarevca su se okupili na protestnom skupu u Lazarevcu u znak podrške aktivisti.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova rekli su za N1 da odmah po prijavi da su u dve ulice zapaljeni automobili, izašli na mesto događaja.

Kako kažu, policija je obavestila nadležno tužilaštvo, po čijem nalogu je izvršen uviđaj, i preduzimaju sve mere i cilju rasvetljavanja ovih događaja.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.