Eksplodirali automobili opozicionog aktiviste, skup podrške u Lazarevcu

U Lazarevcu su noćas podmetnute eksplozivne naprave ispod automobila opozicionog aktiviste Aleksandra Dražića, saopštilo je udruženje "Jedan od pet miliona". Građani Lazarevca izašli su na skup podrške aktivisti.
Građani Lazarevca izašli su na skup podrške aktivisti, prenosi N1.
 
Kako je sam Dražić napisao na Fejsbuku, došlo je do eksplozije na dva automobila koja su u vezi sa njim, na dve lokacije i to u periodu između 2.50 i 2.59 časova. On je naveo da se jedna eksplozija dogodila ispred porodične kuće, a druga u Ulici Veljka Vlahovića. U požarima su oštećena još tri automobila.
 
 
Dražić je za N1 rekao da u Lazarevcu ne pamte "ovakav vid delovanja protiv neistomišljenika".
 
"Ja sam sedam godina najveći protivnik lokalnog, aktuelnog režima. Od 2014. do danas tri puta su me fizički napali, jednom u lazarevcu, dva puta u Lajkovcu sa ozbiljnim telesnim povredama, razbijali su stakla na kancelariji. pre dva i po meseca su mi demolirali isti auto, sada su dva auta zapaljena", naveo je.
 
Građani Lazarevca su se okupili na protestnom skupu u Lazarevcu u znak podrške aktivisti.
 
U Ministarstvu unutrašnjih poslova rekli su za N1 da odmah po prijavi da su u dve ulice zapaljeni automobili, izašli na mesto događaja.
 
Kako kažu, policija je obavestila nadležno tužilaštvo, po čijem nalogu je izvršen uviđaj, i preduzimaju sve mere i cilju rasvetljavanja ovih događaja. 
  • StAV

    07.09.2019 10:56
    Mala maca
    za Bejrut.
  • Pedja

    07.09.2019 08:08
    Nemačka tridesetih
    Hteli ste promene 2012, a? Eto, dobili ste promene.
  • mrva

    06.09.2019 21:51
    Imamo posla sa zlom kakvo ova država ne pamti, a sve vlasti do sada bile su zla! Imamo problem poput Nemačke u vreme Nazi partije! Narode probudi se

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija