Džordž Kluni tuži francuski časopis zbog fotografije blizanaca

Izvor: Radio 021, 29.Jul.2017, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž Kluni tuži francuski časopis zbog fotografije blizanaca

Američki glumac Džordž Kluni rekao je da će tužiti francuski časopis "Voici" koje je neovlašćeno objavio prve fotografije njegovih novorođenih blizanaca.

Glumac je rekao je da su se fotografi francuskog časopisa popeli na ogradu njegove kuće, skočili na drvo i sa tog mesta neovlašćeno fotografisali blizance u njegovom domu. Kluni je dodao i da će fotografe časopisa tužiti za sve za šta može i da je to neophodno zbog bezbednosti njegove dece.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Kluni i njegova supruga Amal objavili su u junu rođenje blizanaca, dečaka Aleksandera i devojčice Ele, ali bez ikakvih detalja, fotografija ili intervjua.

Časopis "Voici" je u petak objavio mutne fotografije Amal i Džordža Klunija u odeći za plažu i sa po jednom bebom u naručju. Šetali su po dvorištu Klunijeve vile pored jezera Komo u Italiji.

Blizanci su prva deca bračnog para koji se venčao u Veneciji 2014. uz veliku svečanost. Međutim, nakon toga su privatni život odlučili da drže u tajnosti.

Autor: Hina

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

George Clooney tuži francuski magazin zbog fotki bebe

Izvor: Tracara.com, 30.Jul.2017, 03:37

Glumac rešio da presavije tabak (foto: wenn) George Clooney tužiće fotografe francuskog magazina Voici jer su nedavno objavili fotografije njegovih blizanaca, koje su ilegalno snimili na imanju na jezeru Komo u Italiji. “Popeli su se na našu ogradu, potom se popeli na naše drvo i ilegalno snimili...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.