Drama na Novom Beogradu, naoružani napadač u zgradi, policija blokirala Blok 45

Izvor: Radio 021, 25.Avg.2016, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama na Novom Beogradu, naoružani napadač u zgradi, policija blokirala Blok 45

Nakon pucnjave koja se dogodila u Ulici Jurija Gagarina, jedna osoba uletela je naoružana u stambenu zgradu. Policija je na terenu.

Kako saznaje N1, muškarac koji je vozio crni automobil marke BMW, nešto posle 20 sati počeo je da puca nasumično iz vozila i automobilom udarao u druge u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu.

Četiri automobila su oštećena.

Jake policijske snage opkolile su ceo Blok 45 na Novom Beogradu, kao i soliter u kom se krije napadač. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Posle pucnjave, osumnjičeni je pobegao dalje Ulicom Jurija Gagarina. Doživeo je havariju kod broja 213. Tada mu je otpao točak na vozilu, pa je nastavio da trči i naoružan uleteo u soliter u Ulici Jurija Gagarina 241.

Policija je našla dva pištolja u napuštenom automobilu napadača. Građani su policiji prijavili da je naoružan muškarac ušao u taj soliter.

Mnogo policije je opkolilo soliter u kome se nalazi napadač. Na licu mesta stigli su i policajci sa psima, koji su trenirani za potragu za osumnjičenim.

Naoružan nadač je srednjih godina, i krije se na nekom od 14 spratova solitera. Policija je donela i opremu za razbijanje vrata. I dalje se ne zna da li se napadač krije u nekom od 90 stanova, ili na nekom od međuspratova. Stanari su obavešteni da ne mogu da izađu napolje, niti iko sme da uđe u zgradu. Kako javlja reporterka N1, evakuacija je nebezbedna.

Policijske snage sa drugim cevima u etapama ulaze u zgradu i pretražuju deo po deo. Kako dodaje naša reporterka, oni praktično osvajaju sprat po sprat u potrazi za napadačem.

Autor: N1

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.