Izvor: Blic, 25.Avg.2016, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU Naoružan čovek upao u stambenu zgradu, policija blokirala ulaz!

Nakon pucnjave koja se dogodila pre oko sat vremena na adresi Gandijeva 213 kada je izrešetan automobil, jedna osoba uletela je sa oružjem u stambenu zgradu u istoj ulici, sa brojem 241.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, ne zna se da li je reč o napadaču ili čoveku koji je bio meta napada, ali prema rečima stanara on je ušao u zgradu sa pištoljem.

Policija je blokirala ulaz, a jedna grupa policajaca viđena je kako ulazi unutra sa opremom za probijanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vrata. Stanari trenutno ne mogu da ulaze i izlaze iz objekta, koji je okružen policijom.

U pucnjavi koja je prethodila ovome izrešetan je jedan automobil, a prema nezvaničnim informacijama pucalo se iz dva pištolja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BG: Policija na nogama celu noć, napadača i dalje nema

Izvor: B92, 25.Avg.2016

Beograd -- Policija nakon celonoćne potrage nije uspela da nađe naoružanog napadača koji je pucao na automobile na Novom Beogradu, a potom pobegao u zgradu u Bloku 45...Policija se i dalje nalazi ispred zgradew u Bloku 45 u Ulici Jurija Gagarina u Novom Beogradu, u koju je sinoć nakon pucnjave ušao...

Nastavak na B92...

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU Naoružan čovek upao u zgradu, žandarmerija sa dugim cevima na ulazu

Izvor: Blic, 25.Avg.2016

Nakon pucnjave koja se dogodila pre oko sat vremena na adresi Gandijeva 213 kada je izrešetan automobil, jedna osoba uletela je sa oružjem u stambenu zgradu u istoj ulici, sa brojem 241...Ispred zgrade su pristigli pripadnici žandarmerije pod punom opremom: sa fantomkama, šlemovima, pancirima i dugim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.