Izvor: Blic, 25.Avg.2016, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU Naoružan čovek upao u zgradu, policija blokirala zgradu

Nakon pucnjave koja se dogodila pre oko sat vremena na adresi Gandijeva 213 kada je oštećen automobil, jedna osoba uletela je sa oružjem u stambenu zgradu u istoj ulici, sa brojem 241.

Ispred zgrade su pristigli pripadnici posebne policijske brigade pod punom opremom: sa fantomkama, šlemovima, pancirima i dugim cevima. Oni, kako javlja naš reporter stoje ispred zgrade u koloni.

Još se ne zna da li je u zgradu uleteo napadač ili čovek koji je bio meta napada, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prema rečima stanara i policije, on je ušao u zgradu sa pištoljem.

Policija je blokirala ulaz, a jedna grupa policajaca viđena je kako ulazi unutra sa opremom za probijanje vrata. Stanari trenutno ne mogu da ulaze i izlaze iz objekta, koji je okružen policijom. Na lice mesta upućeni su i psi tragači.

U pucnjavi koja je prethodila ovome izrešetan je jedan automobil, a prema nezvaničnim informacijama pucalo se iz dva pištolja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drama na NBG: Pucao pa uleteo u zgradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Avg.2016

Posle pucnjave koja se večeras dogodila u Ulici Jurija Gagarina u Novom Beogradu, jedna osoba uletela je naoružana u stambenu zgradu, nakon čega je policija opkolila zgradu i traga za napadačem...Kako je javio Tanjugov izveštač sa lica mesta, policijske snage opkolile su ceo Blok 45 na Novom Beogradu,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Drama na Novom Beogradu, naoružani napadač u zgradi, policija blokirala Blok 45

Izvor: Radio 021, 25.Avg.2016

Nakon pucnjave koja se dogodila u Ulici Jurija Gagarina, jedna osoba uletela je naoružana u stambenu zgradu. Policija je na terenu...Kako saznaje N1, muškarac koji je vozio crni automobil marke BMW, nešto posle 20 sati počeo je da puca nasumično iz vozila i automobilom udarao u druge u Ulici Jurija...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.