Izvor: Blic, 25.Avg.2016, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU Naoružan čovek upao u zgradu, žandarmerija sa dugim cevima na ulazu

Nakon pucnjave koja se dogodila pre oko sat vremena na adresi Gandijeva 213 kada je izrešetan automobil, jedna osoba uletela je sa oružjem u stambenu zgradu u istoj ulici, sa brojem 241.

Ispred zgrade su pristigli pripadnici žandarmerije pod punom opremom: sa fantomkama, šlemovima, pancirima i dugim cevima. Oni, kako javlja naš reporter stoje ispred zgrade u koloni.

Još se ne zna da li je u zgradu uleteo napadač ili čovek koji je bio meta napada, ali prema rečima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stanara i policije, on je ušao u zgradu sa pištoljem.

Policija je blokirala ulaz, a jedna grupa policajaca viđena je kako ulazi unutra sa opremom za probijanje vrata. Stanari trenutno ne mogu da ulaze i izlaze iz objekta, koji je okružen policijom.

U pucnjavi koja je prethodila ovome izrešetan je jedan automobil, a prema nezvaničnim informacijama pucalo se iz dva pištolja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU Naoružan čovek upao u zgradu, žandarmerija sa dugim cevima na ulazu

Izvor: Blic, 25.Avg.2016

Nakon pucnjave koja se dogodila pre oko sat vremena na adresi Gandijeva 213 kada je oštećen automobil, jedna osoba uletela je sa oružjem u stambenu zgradu u istoj ulici, sa brojem 241...Ispred zgrade su pristigli pripadnici žandarmerije pod punom opremom: sa fantomkama, šlemovima, pancirima i dugim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.