Ceo Novi Sad zbog havarije na kratko bio bez struje i vode

Izvor: Radio 021, 20.Jun.2018, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceo Novi Sad zbog havarije na kratko bio bez struje i vode

Ceo Novi Sad ostao je oko 8:30 časova bez struje zbog havarije, što je izazvalo i nestanak vode u celom gradu.

Kako su za 021 rekli u "Vodovodu", nenajavljeni nestanak struje je izazvao prekid u radu Fabrike vode na Štrandu, što je dovelo do prekida vodosnabdevanja Novog Sada. Svi građani bi oko 10 časova trebalo da dobiju vodu.

Nestanak struje je osim prekida u radu vodovodnog sistema, doveo i do prestanka rada semafora na mnogim raskrsnicama zbog čega >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je došlo do saobraćajnih gužvi na Bulevaru oslobođenja, Bulevaru cara Lazara, Bulevaru Mihajla Pupina i drugim lokacijama.

Za sada iz Elektroprivrede nema informacija koji je uzrok nestanka struje.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Veći deo Novog Sada zbog havarije na kratko bio bez struje i vode

Izvor: Radio 021, 20.Jun.2018

Veći deo Novog Sada ostao je oko 8:30 časova bez struje zbog havarije, što je izazvalo i nestanak vode u celom gradu...Kako su za 021 rekli u "Vodovodu", nenajavljeni nestanak struje je izazvao prekid u radu Fabrike vode na Štrandu, što je dovelo do prekida vodosnabdevanja Novog Sada. Svi građani...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.