Izvor: Radio 021, 27.Maj.2020, 09:32

Bivša radnica doma zdravlja prisvojila tri miliona dinara participacije

N. M. (42), bivša radnica doma zdravlja iz Velike Plane, uhapšena je zbog pronevere.

Sumnja se da je, u periodu od 2015. do 2019. godine, prisvojila novac u ukupnom iznosu od 3.059.260 dinara po osnovu naplaćenih participacija koje je primila od medicinskih sestara.

Takođe se sumnja da priznanice za naplatu participacije nije evidentirala kroz dnevnik blagajne, već ih je sakrivala.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prijavu, biti privedena u nadležno tužilaštvo.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivša radnica Doma zdravlja uhapšena zbog pronevere tri miliona dinara

Izvor: B92, 27.Maj.2020

Policija je uhapsila N.M. (42), bivšu radnicu Doma zdravlja iz Velike Plane, zbog sumnje da je proneverila više od tri miliona dinara, saopšteno je danas...Hapšenje je izvršeno u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu...Po navodima MUP-a, ona...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.